Specialistisch beveiligingsbedrijf 

CST-Beveiliging B.V. is een landelijk werkend beveiligingsbedrijf en heeft bewust de
strategische keuze gemaakt zich als specialistisch beveiligingsbedrijf in de markt te profileren door zich primair te richten op het leveren van beveiliging doormiddel van hondengeleiders, dit in tegenstelling tot de allround beveiligingsbedrijven die een basis pakket bieden op beveiligingsgebied.

Esdee (SSDio)

Goed opgeleide hondenbrigade

De reden van deze keuze is dat wij vanuit de praktijk weten dat de instandhouding van een gemotiveerde en goed opgeleide hondenbrigade geen eenvoudige zaak is. In onze optiek is ons doel uitsluitend te bereiken door ons te beperken tot onze specialisatie namelijk het leveren van een representatieve hondengeleider die zijn vak verstaat.

Strikte beperking

Door deze strikte beperking in de door ons aangeboden diensten kunnen wij ons volledig richten op het op peil houden van de kwaliteit, huidige ontwikkelingen in de maatschappij maken echter wel dat er een nieuwe specialisatie ontstaat, namelijk de speurhonden speciale diensten.

BeveiligingMetHonden.nl

CST-Beveiliging B.V.

Hondengeleiders en Beambten

Voor opdrachten waarbij een combinatie van hondengeleiders en beambten nodig is kunnen wij ten alle tijden een beroep doen op collega beveiligingsbedrijven uit ons netwerk, welke zich primair met beveiliging door middel van beambten bezig houden en regelmatig onze hondengeleiders inhuren.

Sociale vaardigheden

Onze honden trainen mininaal wekelijks samen met hun geleiders op onze eigen trainingslokatie onder leiding van een ervaren instructeur. Tijdens deze trainingen wordt veel aandacht besteed aan de wijze van optreden in de praktijk. In onze opinie zijn onze oprachtgevers alleen gebaat bij een geleider die ook de preventieve mogelijkheden van de aanwezigheid van zijn diensthond volledig weet te benutten. Door vooral ook aandacht te besteden aan de sociale vaardigheden van de honden voelen zij zich bij een normale benadering door personen volledig op hun gemak en wordt het tevens mogelijk zich tussen het publiek te begeven zonder enig machtsvertoon.

Meer verwachten van een geleider

Het argument dat beveiliging met honden agressie uitstraalt hebben we met onze manier van trainen volledig onder controle zonder ook maar iets in te hoeven leveren op de doeltreffendheid van de diensthond als het echt niet anders kan. Als u als opdrachtgever van een hondengeleider meer verwacht dan een vent met een kwaadaardige hond bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Esdee & Ivy

Het tarief

Door forse besparingen op onze overheadkosten kunnen we onze tarieven zeer scherp houden. De goedkoopste zijn we waarschijnlijk niet omdat we niet beknibbelen op scholing en training zodat we kunnen instaan voor kwaliteit en dat heeft nu eenmaal z'n prijs, ook al is die scherp te noemen.